Opoen t

Geef een training door & scoor!

De Dialogue Win Win Weken zijn weer gestart! Geef jij één van onze geselecteerde trainingen door? En schrijft jouw collega of kennis zich in? Dan is het voor jullie beiden win win! Ontdek hier alle trainingen én de mooie voordelen voor jullie beiden.

Wat zijn de Dialogue Win Win Weken?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze trainingen en opleidingen de professionele vaardigheden van onze deelnemers sterker maakt. Verwijs jij een deelnemer door naar Dialogue, dan draag jij daar aan bij. En dat willen wij graag belonen, door het creëren van een win-winsituatie.

Verwijs jij iemand door naar Dialogue en schrijft diegene zich in? Dan ontvangen de deelnemer én jij als doorverwijzer allebei een cadeau bij geselecteerde opleidingen en trainingen. Win Win!

Heb jij in het verleden een opleiding of training gevolgd bij Dialogue en daar enthousiast over verteld? En is daardoor een collega of kennis nu ook geïnteresseerd in een training of opleiding bij Dialogue? Dan stellen we het enorm op prijs als je hem of haar naar ons verwijst.

Zo'n win-winsituatie laat jij toch niet liggen? Laat je collega of kennis zich inschrijven en wordt beloond!

Wil je meer weten over de Dialogue Win Win Weken? Bekijk dan alle actievoorwaarden.

Geselecteerde opleidingen en trainingen

Hieronder vind je alle deelnemende opleidingen en trainingen aan de Dialogue Win Win Weken en de daarbij behorende acties:

Win win 1: Mediationopleiding

Geef jij onze Mediationopleiding door en schrijft jouw kennis of collega zich in? Dan ontvangen jullie beide een gratis Kobo Libra 2 eReader + het eBook 'Handboek mediation'!

DWWW CTA button - Schrijf je direct in-1

 

Win win 2: Coachopleiding

Geef jij onze Coachopleiding door en schrijft jouw kennis of collega zich in? Dan ontvangen jullie beide een gratis Wellness Giftcard t.w.v. €50,-.

DWWW CTA button - Schrijf je direct in-1

 

Win win 3: Intervisie voor advocaten

Geef jij onze Intervisie voor advocaten door en schrijft jouw kennis of collega zich in? Dan ontvangt de deelnemer het boek 'Positieve supervisie en intervisie' gratis én doneren wij namens jou als doorverwijzer €25,- aan goede doel ‘Lawyers for Lawyers’.

DWWW CTA button - Schrijf je direct in-1

 

Dialogue Win Win Weken
Dialogue Win Win Weken (2)

Aanmelden voor een training of opleiding?

Zo neem je deel aan de Dialogue Win Win Weken

Stap 1:

Geef een training of opleiding door

Geef een geselecteerde training of opleiding door aan een collega of kennis

Stap 2:

De deelnemer schrijft zich in

Jouw collega of kennis schrijft zich in voor één van de bovenstaande opleidingen of trainingen.

Stap 3:

Doorverwijzer doorgeven

Bij het invullen van het inschrijfformulier geeft de deelnemer jouw voor- en achternaam aan ons door als doorverwijzer.

Stap 4:

Ontvangst Win Win

Nadat de factuur is voldaan, zullen wij contact opnemen met de deelnemer om te zorgen dat jullie beiden de beloning ontvangen. Win Win voor beiden.

Portret carole 4 LR (1)

Hulp nodig?

Onze collega Carole staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Dialogue Win Win Weken?

Heb jij een training of opleiding gevolgd bij Dialogue of ben je op een andere manier bekend met Dialogue? Verwijs dan iemand door en ontvang een cadeau bij geselecteerde opleidingen en trainingen. Tijdens de Dialogue Win Win weken ontvangen zowel deelnemers als doorverwijzer een cadeau, win win dus.

Wat is de begin- en einddatum van de huidige Dialogue Win Win Weken?

De Dialogue Win Win Weken lopen vanaf 1 november tot en met 11 december 2022. De actievoorwaarden gelden voor inschrijvingen binnen deze periode, de training of opleiding dient wel binnen een half jaar (6 maanden) na afloop van de actieperiode te zijn gestart. 

Wanneer zijn de volgende Dialogue Win Win Weken?

De Dialogue Win Win Weken keren een aantal maal per jaar terug. De huidige periode loopt tot en met zondag 11 december 2022. Het aanbod kan per periode verschillen. Mocht je willen profiteren van het huidige aanbod, wees er dan op tijd bij. 

Volg ons op social media en ontdek als eerste wanneer de volgende Dialogue Win Win Weken starten.