Opoen t

Verbinden door bemiddeling voor elke professional

 

Optreden als mediator is een heel waardevolle aanvulling op je werk als advocaat of ander professional. Je vecht een conflict niet uit, maar brengt partijen weer nader tot elkaar. De Mediationopleiding is een intensieve, hoogwaardige opleiding waarin je jouw stem en stijl als mediator vindt. Met het aanvullende pakket bereid je je voor op het examen dat je aflegt om erkend Mfn-mediator te worden.

 

Mediationopleiding voor elke professional

Kleine groepen, persoonlijke aandacht, vertrouwelijkheid

Ervaren en bevlogen trainers die zelf ook erkend mediator zijn

Actief oefenen met acteurs om je eigen stijl te ontwikkelen

Toekenning 56 tot 80 PO-punten

 

INCLUDED NOT INCLUDED  

 • Mediationopleiding
  Hoogwaardige 10-daagse opleiding. Leer professioneel omgaan met conflicten (zowel zakelijk als privé!). Als mediator maak je verschil door anderen te helpen in een conflictsituatie.
 • 2 Mediationlabs
  Als mediator is het opdoen van praktijkervaring essentieel om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Maar het begeleiden van een echte mediation is niet altijd eenvoudig te realiseren. Om je een echte mediation te laten ervaren, organiseren wij het Mediationlab.
 • Video-assessment
  Als je de basis Mediationopleiding succesvol hebt afgerond en officieel geregistreerd wilt worden als MfN-registermediator, dan moet je o.a. slagen voor het assessment. Bij Dialogue kun je een video-assessment afleggen. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding van een van onze trainers
 • Arbeidsmediation
  Verdiep je vaardigheden en kennis in arbeidsmediations met veel aandacht voor specialistische vaardigheden. Inclusief interactieve, praktijkgerichte opleidingsdagen. Leer van ervaren trainers en mediators.
 • PO-punten
 • Opleidingsdagen
 • Ervaren docenten
 • Kleine groepen
 • Inzet acteurs

Mediationopleiding Instap pakket

5495,-

Mediationopleiding Standaard pakket

6495,-

Mediationopleiding Compleet pakket

7995,-

Carole Huntjens Dialogue

 

Carole helpt je graag bij het vinden van het juiste pakket bij jouw ambitie. 

Heb je vragen of wil je sparren over onze pakketten? Neem contact op met onze collega Carole Huntjens per mail of telefonisch via 06-53321324.