Opoen t

Verbindend leiderschap voor patroons

 

Een leiderschapsfunctie binnen kantoor stelt extra eisen aan je professionele en persoonlijke vaardigheden. Deze trainingen verstevigen je in je rol als patroon. Leer beter coachen, begeleiden en omgaan met conflicten, en fris je geheugen op wat betreft de Wwft. Want als patroon vervul je een belangrijke rol in de vorming van een nieuwe generatie advocaten.

 

Voor (aankomend) patroons

Kleine groepen, persoonlijke aandacht, vertrouwelijkheid

Ervaren trainers die de juridische sector kennen en begrijpen

Gratis boek ‘De (pro)actieve patroon'

Toekenning 6 tot 21 PO-punten

 

INCLUDED NOT INCLUDED  

 • Patroonscursus
  Voor een goede begeleiding van jouw advocaat-stagiair(s). Word een succesvol patroon, verdiep je coachingsvaardigheden en leer advocaat-stagiairs beter begeleiden en opleiden
 • Beroepsethiek
  De maatschappij verandert. Denk aan de rol van het internet, de sociale media en de druk op de vertrouwelijkheid van informatie.De advocatuur verandert ook. Cliënten worden veeleisender, er is commerciële druk en er zijn soms minder mogelijkheden om voldoende tijd te investeren in een specifieke zaak.
 • Mediationvaardigheden
  In deze tweedaagse training leer je op een effectieve manier met conflicten om te gaan en om de meerwaarde uit een conflict halen. De basis voor deze training is het mediationproces en fasering in mediation.
 • PO-punten
 • Opleidingsdagen
 • Ervaren docenten
 • Kleine groepen

Patroonscursus Instap pakket

749,-

Patroonscursus Standaard pakket

1095,-

Patroonscursus Compleet pakket

1995,-

Carole Huntjens Dialogue

 

Carole helpt je graag bij het vinden van het juiste pakket bij jouw ambitie. 

Heb je vragen of wil je sparren over onze pakketten? Neem contact op met onze collega Carole Huntjens per mail of telefonisch via 06-53321324.