Opoen t

Spreek met dé specialist van Dialogue 

Ontdek in een vrijblijvend gesprek de toegevoegde waarde van conflictbemiddeling als verrijking van jouw carrière.

 

Waar intensief wordt samengewerkt, ontstaan soms conflicten. Dat hoeft geen probleem te zijn, want met de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van conflicthantering en bemiddeling, kun je succesvol en doelgericht handelen in conflictsituaties en de betrokken partijen weer bij elkaar brengen. 

 

Wil jij leren hoe je als bemiddelaar kan optreden tussen professionals op de werkvloer en hoe de 10-daagse mediationopleiding cruciale handvatten biedt om dit in je dagelijkse praktijk toe te passen? Of ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde van conflictmanagement als extra vaardigheid? Zodat je effectiever kan communiceren, bemiddelen en een win-win situatie creëert voor alle betrokken partijen. 

 

Carole CTA

In een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialist Carole Huntjens bieden we je de mogelijkheid om een antwoord te krijgen op vragen als: 

 

  • Hoe los ik conflictsituaties op? 
    • Wat is mediation? Wat kan deze vaardigheid betekenen voor mij als professional? 
  • Hoe krijg ik de belangen van gesprekspartners boven tafel? 
  • Hoe begeleid ik onderhandelingen adequaat? 
  • Wat kan ik verwachten van de 10-daagse mediationopleiding? 

Wil jij die persoon worden die succesvol en doelgericht handelt in conflictsituaties? Stel je vraag aan Carole Huntjens en ze neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op.