Opoen t

Pak de regie over je eigen ontwikkeling

Zet een stap in de juiste richting met het STAP-budget

Wil jij een opleiding of cursus volgen? Het STAP-budget maakt dit een stuk voordeliger of zelfs kosteloos! Ontvang €1000,- budget vanuit de Nederlandse overheid die je kunt gebruiken voor iedere opleiding of training. Schrijf je vandaag nog in voor een training bij Dialogue en start met het verbreden van jouw persoonlijke competenties.

 

Aanmelden voor een training bij Dialogue?

De overheid biedt je elk jaar €1000 subsidie voor het volgen van een opleiding, training of coaching. Met dit STAP-budget kun je zélf de regie pakken over je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zonder afhankelijk te zijn van het opleidingsbudget van je werkgever en de voorwaarden die daaraan verbonden zijn.

 

Hoe wil jij je ontwikkelen? Of je gaat voor een 10-daagse Mediationopleiding of voor de Coachopleiding, bij Dialogue kun je voor iedere training het STAP-budget inzetten. Aanmelden is eenvoudig via onze website.  Bekijk hieronder hoe jij je kunt aanmelden:

 

Stap 1: kies een training en meld je aan 

Bekijk ons trainingsaanbod, kies een training en geef bij het aanmelden aan dat je gebruik wilt maken van het STAP-budget en voltooi jouw inschrijving.

 

Stap 2: ontvang het STAP-aanmeldbewijs

Als je voldoet aan alle aanmeldvoorwaarden ontvang je zo spoedig mogelijk het STAP-aanmeldbewijs vanuit Dialogue. Houd je inbox dus goed in de gaten. 

 

Stap 3: vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Dit STAP-aanmeldbewijs heb je nodig om je aanvraag vanaf 1 mei in te kunnen dienen bij het UWV. Log in met je DigiD bij het voorportaal en vraag je STAP-budget aan.

 

Stap 4: ontvang bericht over de status van jouw aanvraag

Je ontvangt vanuit het UWV bericht wanneer het STAP-budget is toegekend. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op over de start van de training.

 

Stap 5: start de training

Als jouw aanvraag is goedgekeurd dan kun je starten met de training. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname, die je indient bij het UWV.

 

Over Dialogue:

Wij zijn Dialogue. Een ervaren en toonaangevend opleidingsbureau, gespecialiseerd in professionele vaardigheden (softskills), waar de dialoog stimuleren centraal staat. De dialoog is dé rode draad in onze business. Wij geloven dat door met elkaar in dialoog te gaan, je verbindt. En in verbinding kom je verder.

Wij ondersteunen individuen en organisaties door mensen én teams krachtiger te maken. Dit doen wij door middel van trainingen, mediation, coaching en intervisie waarin wij de professionele vaardigheden van onze deelnemers sterker maken. Hiermee zorgen wij voor persoonlijke groei en teamontwikkeling, wat bijdraagt aan het succes van de organisatie én uiteindelijk maatschappelijke impact.

 

Wij zijn een professioneel, ambitieus én maatschappelijk betrokken organisatie. Het motiveert ons enorm als wij zien dat mensen dankzij onze trainingen, mediation, coaching en intervisies sterker worden. Anderen sterker maken, inspireren en het beste uit zichzelf halen is onze kracht.

 

Bekijk welke training bij jou past:

Voor ons gehele aanbod kun jij het STAP-budget inzetten. Wij bieden trainingen die speciaal voor STAP zijn ontwikkeld maar je bent vrij om ons gehele aanbod te bekijken en je hiervoor aan te melden. Zijn de kosten voor de training hoger dan de subsidie? Dan zijn deze kosten voor eigen rekening. Bekijk hier alle trainingen die je kunt volgen bij Dialogue:

Bekijk onze trainingen

Trainingen passend binnen het STAP-budget:

 

Persoonlijke coaching 

Intensieve persoonlijke begeleiding door een ervaren coach voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Klik hier voor de training.

Prijs: €995,- incl. btw 

 

Omgaan met stress op de werkvloer

Intensieve dagcursus in een kleine groep over stressbehendigheid en effectief omgaan met stress op de werkvloer. Hoe zorg je voor jezelf in een veeleisende (werk)omgeving? Klik hier voor de training.

Prijs: €995,- incl. btw 

 

Verhoog jouw persoonlijke effectiviteit

Vergroot je zelfkennis en word je bewust van je valkuilen én je persoonlijke kwaliteiten. Je leert om ingesleten patronen te doorbreken zodat je je doelen kunt realiseren. Klik hier voor de training.

Prijs: €995,- incl. btw

 

Goed om te weten:

Het totale STAP-budget is dit jaar in totaal €180 miljoen. Dit bedrag is verdeeld over 5 tijdsvakken in 2022. Op 1 maart was de eerste aanvraagperiode. Vanwege het grote succes is dit budget inmiddels op. Daarom is de eerst volgende mogelijkheid om je aan te melden op 1 mei. Wacht daarom niet te lang met het aanvragen, want op=op. Bekijk hieronder alle resterende aanmeldmomenten:

 

1 mei tot en met 30 juni 2022
1 juli tot en met 31 augustus 2022
1 september tot en met 31 oktober 2022
1 november tot en met 31 december 2022

Bekijk via de website van de overheid alle voorwaarden voor deelname.

Carole CTA

 

Heb je vragen over het STAP-budget of wil je hulp bij het aanmelden? Neem dan contact op met Carole Huntjens via e-mail of bel naar 06-53321324.